fbpx

Hotel „Jezero“ Borsko jezero – cene, sadržaji i fotografije

Hotel „Jezero“ se nalazi na Borskom jezeru, na oko 17 kilometara od Bora, odnosno oko 250 kilometara od Beograda. Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, na samoj obali Borskog jezera.

Borsko jezero se nalazi u podnožju planine Crni vrh i Tilva njagre, nekadašnjeg vulkana, i spada u red najlepših veštačkih jezera u Srbiji i regionu. Jezero je okruženo izuzetnom prirodom, pašnjacima, proplancima, lovištima i izvrsnim lokacijama za odmor i boravak u prirodi.

Na obali Borskog jezera nalazi se nekoliko velikih plaža – betonskih, peščanih i kamenih – zahvaljujući kojima je Borsko jezero omiljena destinacija za rashlađivanje i uživanje u vrelim letnjim danima.

U poređenju sa drugim destinacijama u Srbiji poput primera radi Zlatibora, na Borskom jezeru vas čeka potpuna relaksacija, bez mnogo ljudi, a u izvanrednom prirodnom okruženju.

Hotel “Jezero” na Borskom jezeru

Hotel „Jezero“ se nalazi na jednom od najlepših mesta na Borskom jezeru, pozicioniran je na samoj obali odakle se pruža izuzetan pogled, a nakon rekonstrukcije ovaj hotel je postao jedan od najprestižnijih u ovom delu Srbije, koji, kao ceo kompleks, arhitekturom, modernim enterijerom i izvanrednom prirodom u okruženju očarava goste iz celog sveta.

Hotel raspolaže sa 111 smeštajnih jedinica sa kapacitetom do 250 gostiju, raspoređenih u standardne jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, 5 porodičnih soba, 3 studija, 6 apartmana i 1 lux apartman.

Sobe hotela

Hotelske sobe opremljene su po najvišim standardima, poseduju klima uređaje, bežični internet, mini-bar, fen, sef, LCD televizor i kablovske kanale. Takođe, najveći deo soba ima balkon sa kojeg se, zavisno od pozicije sobe, pruža pogled na jezero, planine u okolini i parkove oko hotela.

Sadržaji hotela “Jezero”

Hotel “Jezero” važi za jedan od bolje opremljenih kada su u pitanju sadržaji unutar samog hotela. Gostima su na raspolaganju zatvoreni i pontonski (otvoreni) bazeni, restoran i bar sa terasom, kuglana, stolovi za stoni tenis, bilijar, bagminton, hale za skvoš, mali fudbal i košarku. Takođe, za one koji žele provod, tu je i bar na poslednjem spratu hotela, gde se nalaze i prostorije u kojima možete uživati u pevanju i karaokama.

Kompleks sportskih terena na otvorenom dostupan je za korišćenje svim gostima hotela, a na raspolaganju su tereni za fudbal, odbojku, tenis i košarku. Takođe, gostima su na raspolaganju i teretana na otvorenom, kao i igralište za decu koje se nalazi odmah ispred hotela.

SPA centar hotela “Jezero”

Gostima hotela “Jezero” na raspolaganju je i odličan SPA i Wellness centar koji obuhvata unutrašnji bazen, đakuzi, saune, slanu sobu, kao i veliki izbor tretmana i masaža. Iz hotelskog SPA centra se pruža sjajan pogled na Borsko jezero i predele oko njega.

Uz SPA centar, gosti mogu koristiti i sve sadržaje fitness centra, kao i teretane na otvorenom. Za goste je korišćenje SPA, Wellness i Fitness sadržaja besplatno.

Plaže na Borskom jezeru

Najbliža plaža Hotelu “Jezero” nalazi se upravo ispred hotela, na samo par metara od izlaza. U pitanju je plaža koja ima veći nagib u odnosu na druge, pa su među gostima popularnije plaža “Tropski bar” na oko 500 metara od hotela i “Glavna plaža” na oko deset minuta pešaka od hotela.

Na plažama je moguće iznajmiti čamce i pedaline kao i uživati u drugim zabavnim sadržajima na vodi. U blizini plaža nalaze se barovi i kafići, kao i sportski tereni za odbojku ili fudbal na pesku.

Cenovnik hotela “Jezero”

Cene boravka u Hotelu “Jezero” kreću se od 4.800 dinara za noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi.

Cena noćenja PO SOBI

 1/1 soba1/2 soba1/3 soba/ studioPorodična soba
nedelja-petak4.2005.5007.5008.700
petak-nedelja4.5005.8007.8009.300

Cena pansionskih obroka PO OSOBI

doručak600 rsd
ručak1200 rsd
večera1200 rsd

U cenu je uključeno korišćenje interneta, bazena, saune, slane sobe, teretane, skvoš i basket sale. Prijava gostiju je od 14:00, odjava iz hotela do 12:00.

Deca do 6 godina – GRATIS smeštaj i obroci.
Deca od 6 do 12 godina plaćaju 50% aranžmana.

Pošaljite upit za smeštaj

Rezervacije i upite za smeštaj u hotelu “Jezero” možete poslati putem forme na ovoj stranici ili putem mejla: kontakt@borskojezero.info.

Preporuke za smeštaj na Borskom jezeru

Osim hotela “Jezero”, toplu preporuku dajemo i za Apartmane “Plaža”, koji se nalaze na par minuta hodom od hotela “Jezero”, i to na samoj plaži, na 50 metara od jezera. Apartmani su izuzetno pogodni za goste koji žele mir i samostalnu organizaciju, opremljeni su svim neophodnim sadržajima, a cena se kreće od 3.600 dinara do 4.800 dinara za najam celog apartmana po danu, u zavisnosti od veličine.

Gostima su na raspolaganju jednosobni i dvosobni apartmani u Apartmanima “Plaža”.

Podeli sa prijateljima
1 Response
  1. Ivana

    Interesuje nas cena za 8 nocenja u avgustu za troclanu porodicu po osobi.
    Dete ima 8 godina.
    I koja je cena ako je u pitanju polu ili pun pansion