fbpx

Apartmani Plaža - Borsko jezero

Apartmani Plaža

Apartmani su na idealnoj lokaciji, opremljeni su svim neophodnim kućnim aparatima i tehnikom potrebnim za kraći ili duži boravak. U ponudi su jednosobni i dvosobni apartmani.

Lokacija

Apartmani se nalaze na samoj obali, na 20 metara od peščane plaže Tropski bar. U istom objektu se nalaze kafić i restoran brze hrane.

Privatni smeštaj

Parking za goste

Korišćenje vaučera: Ne

20 metara od peščane plaže

Online rezervacije

Apartmani “Plaža” se nalaze na samoj obali Borskog jezera, na novoj peščanoj plaži Tropski bar.

Objekat apartmana se nalazi na dvadesetak metara od plaže i izuzetno je pogodan za sve vrste turista, od porodicnih do mladih ljudi koji na Borsko jezero dolaze radi zabave i uživanja u prirodi. Apartmani su opremljeni svim neophodnim sadržajima i kućnim aparatima potrebnim za kraći ili duži boravak.

U prizemlju objekta nalazi se kafic “Plaža” kao i restoran brze hrane. Osim plaže Tropski bar gostima su na raspolaganju i brojne druge plaže na obali Borskog jezera koje se nalaze na oko 5 do 10 minuta pešice od apartmana.

Apartmani “Plaža” nalaze se na odličnoj lokaciji, odakle se pruža izvrstan pogled na okolinu Borskog jezera, a uz to su i idealna polazna tačna za šetnju u prirodi i obilazak okoline jezera.

U Apartmanima “Plaža” je zabranjeno pušenje.
Tipovi apartmana

Jednosobni apartman

Apartman je opremljen sa dva ležaja, jednim bračnim i jednim krevetom za jednu osobu i prima najviše 3 odrasle osobe. Apartman ima kuhinju i kupatilo, klimu, TV i za goste je obezbeđen parking prostor.

Dvosobni apartman

Dvosobni apartman je opremljen sa dva ležaja za najviše 4 odrasle osobe, ima kuhinju i kupatilo, televizor i za goste je obezbeđen parking prostor. Jedan ležaj nalazi se u dnevnoj sobi, a drugi u spavaćoj sobi. Apartman je klimatizovan.

Upiti i rezervacije

POŠALJI UPIT

Ukupan broj odraslih osoba (12+)

Fotografije apartmana

Okolina apartmana

U okolini Apartmana “Plaža” nalaze se tereni za odbojku i fudbal na pesku, peščana plaža Tropski bar je na samo 20 metara od apartmana, dok se sportski kompleks sa otvorenim terenima za fudbal, odbojku, tenis i košarku nalazi na 200 metara od apartmana.

Najbliži veći restoran je restoran Hotela “Jezero”, a na 15 minuta pešice se nalazi Etno restoran “Jezerce”, kao i nekoliko kafića na Glavnoj plaži.

Najbliža prodavnica udaljena je oko 1 kilometar.
Rezerviši smeštaj