fbpx

Apartmani Plaža - Borsko jezero

Apartmani Plaža

Apartmani su na idealnoj lokaciji, opremljeni su svim neophodnim kućnim aparatima i tehnikom potrebnim za kraći ili duži boravak. U ponudi su jednosobni i dvosobni apartmani.

Lokacija

Apartmani se nalaze na samoj obali, na 20 metara od peščane plaže Tropski bar. U istom objektu se nalaze kafić i restoran brze hrane.

Privatni smeštaj

Parking za goste

Korišćenje vaučera: Ne

20 metara od peščane plaže

Online rezervacije

Apartmani “Plaža” se nalaze na samoj obali Borskog jezera, na novoj peščanoj plaži Tropski bar.

Objekat apartmana se nalazi na dvadesetak metara od plaže i izuzetno je pogodan za sve vrste turista, od porodicnih do mladih ljudi koji na Borsko jezero dolaze radi zabave i uživanja u prirodi. Apartmani su opremljeni svim neophodnim sadržajima i kućnim aparatima potrebnim za kraći ili duži boravak.

U prizemlju objekta nalazi se kafic “Plaža” kao i restoran brze hrane. Osim plaže Tropski bar gostima su na raspolaganju i brojne druge plaže na obali Borskog jezera koje se nalaze na oko 5 do 10 minuta pešice od apartmana.

Apartmani “Plaža” nalaze se na odličnoj lokaciji, odakle se pruža izvrstan pogled na okolinu Borskog jezera, a uz to su i idealna polazna tačna za šetnju u prirodi i obilazak okoline jezera.

U Apartmanima “Plaža” je zabranjeno pušenje.

Tipovi apartmana

Jednosobni apartman

Apartman je opremljen sa dva ležaja, jednim bračnim i jednim krevetom za jednu osobu i prima najviše 3 odrasle osobe. Apartman ima kuhinju i kupatilo, klimu, TV i za goste je obezbeđen parking prostor.

Dvosobni apartman

Dvosobni apartman je opremljen sa dva ležaja za najviše 4 odrasle osobe, ima kuhinju i kupatilo, televizor i za goste je obezbeđen parking prostor. Jedan ležaj nalazi se u dnevnoj sobi, a drugi u spavaćoj sobi. Apartman je klimatizovan.

Rezervacija smeštaja

Provedite proleće na Borskom jezeru. Rezervišite smeštaj u Apartmanima Plaža na samoj obali Borskog jezera već sada i ostvarite popust. Pošaljite upit putem formulara.

 

Napomena: Apartmani počinju sa radom od 1. aprila 2021. godine.

Klikni ovde da pošalješ upit za smeštaj

Popunite formular za rezervaciju, a mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati radi konačne potvrde Vaše rezervacije za Apartmane “Plaža”.

Cena po danu za jednosobni apartman iznosi 3.600 dinara, za dvosobni 4.800 dinara po danu (najam).

Ukupan broj odraslih osoba (12+)

Fotografije apartmana

Okolina apartmana

U okolini Apartmana “Plaža” nalaze se tereni za odbojku i fudbal na pesku, peščana plaža Tropski bar je na samo 20 metara od apartmana, dok se sportski kompleks sa otvorenim terenima za fudbal, odbojku, tenis i košarku nalazi na 200 metara od apartmana.

Najbliži veći restoran je restoran Hotela “Jezero”, a na 15 minuta pešice se nalazi Etno restoran “Jezerce”, kao i nekoliko kafića na Glavnoj plaži.

Najbliža prodavnica udaljena je oko 1 kilometar.

Pošalji upit za smeštaj

Rezervacije bez provizije!