fbpx

Vila Vertigo - Borsko jezero

Vila Vertigo

Vila Vertigo ima ukupno 17 soba, od kojih 12 sa pogledom na jezero. Sve sobe imaju kupatilo i klimatizovane su. Vila Vertigo je poznata po višegodišnjoj promo ponudi – 5 polupansiona za 5.000 dinara uz vaučere za odmor u Srbiji.

Lokacija

Vila Vertigo se nalazi na Glavnoj plaži na Borskom jezeru, odmah pored puta i na oko 100 metara od plaže. U blizini se nalaze Etno restoran “Jezerce” i nekoliko kafića.

Hotelski smeštaj

Parking za goste

WIFI internet

100 metara od plaže

Dostupno za rezervaciju

Prenoćište raspolaže sa ukupno 17 soba, od kojih je 12 sa pogledom na jezero. Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom i klimatizovane . U svakoj smeštajnoj jedinici se nalazi LCD TV. Ceo objekat ima besplatni WI-FI.

Usluga je na bazi noćenja.

U sklopu Vile Vertigo na udaljenosti od 500 metara, nalazi se i vila, koja je takođe smeštena na jednoj od plaža Borskog jezera. Vila raspolaže sa šest apartmana sa dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, od kojih su tri u prizemlju, tri na spratu. U sklopu vile nalazi se prelepa terasa sa pogledom na jezero. Takođe se tu nalazi prostrani travnjak i siguran parking.

U okviru objekta Vila Vertigo se nalazi restoran koji pruža uslugu pansionske ishrane.

5 polupansiona uz vaucer Vlade Srbije za odmor u Srbiji – 5.000 rsd
Fotografije hotela

Cenovnik hotela

5 polupansiona uz vaučere za odmor u Srbiji (po osobi)

5.000 dinara

 

5 polupansiona bez vaučera (po osobi)

10.000 dinara
Rezervacija smeštaja

Klikni ovde da pošalješ upit za smeštaj

Vila Vertigo trenutno ne prima rezervacije. Ostavite nam svoju email adresu, a mi ćemo Vas periodično obaveštavati o našim novim ponudama.