fbpx

Vila Vertigo Borsko jezero

Vila Vertigo nalazi se na Borskom jezeru, na samoj obali, odnosno na Glavnoj plaži, jednoj od popularnijih plaža na Borskom jezeru. Vila raspolaže sa ukupno 17 soba, od kojih je 12 sa pogledom na jezero, pogledom kakvim se ne može pohvaliti svaki smeštajni objekat na Borskom jezeru i u okolini. Radi potpunog užitka, sve sobe opremljene su klima uređajima, imaju sopstveno kupatilo, LCD televizor, a ceo objekat obezbeđen je besplatnim Wi-Fi Internetom.

Pogodnost za turiste predstavlja i mogućnost iznajmljivanja soba koje poseduju i kuhinju, dnevni boravak i veći broj kreveta na rasklapanje, što je posebno pogodno za grupe. Za one koji su ljubitelji sportova u zatvorenom prostoru, na raspolaganju je besplatno korišćenje stolova za stoni tenis,.

Plaže, sportski tereni, aktivnosti

Ono što Vilu Vertigo još izdvaja od drugih objekata na Borskom jezeru jeste njena blizina obali, stazama za šetnju, sportskim terenima i plažama. Odmah uz vilu prolazi pešačko-biciklistička staza koja u jednom pravcu vodi ka Hotelu “Jezero” i Dubašnici, a u drugom ka potpuno suprotnom kraju jezera – Crnovrškom zalivu. Deo sportskih terena udaljen je samo nekoliko minuta od Vile Vertigo, dok se ceo kompleks sportskih terena (tenis, odbojka, fudbal, košarka) nalazi na oko 10 minuta hodom od Vile.

Uz izvanredne prirodne lepote, Borsko jezero je bogato i nekolicinom uređenih plaža različitih podloga. Najbliža plaža Vili Vertigo je Glavna plaža – betonska plaža koja je popularna među porodičnim ljudima zbog blagog nagiba i stalnog spasilačkog nadzora. Nešto udaljenije plaže od Vile Vertigo su plaža Tropski bar, popularna među mladim ljudima, i plaže u Kampu.

Vaučeri za Vilu Vertigo

Ukoliko posedujete ili imate mogućnost da letujete uz vaučere Ministarstva turizma, smeštaj za odmor na Borskom jezeru koštaće vas manje od 50 evra po osobi za 5 dana boravka.

U Vili Vertigo 5 polupansiona ovog leta možete rezervisati po ceni od 5.000 dinara uz vaučer za odmor u Srbiji. Cena važi za jednu osobu, a u vili možete birati između dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba.

Boravak na Borskom jezeru

Bez obzira na to da li odmarate tokom vikenda ili odaberete duže letovanje, na Borskom jezeru i okolini vam neće biti dosadno. Idealno je to što stalno možete da „skoknete“ do plaže i osvežite se u jezeru čija je temperatura tokom leta oko 25 stepeni, što je taman za rashlađivanje tokom vrelih dana, kao i činjenica da je priroda oko jezera veoma očuvana i interesantna.

Ukoliko se odlučite za dolazak na Borsko jezero bez vaučera, preporučujemo boravak u novim apartmanima Plaža koji se nalaze na samoj obali, na 20 metara od peščane plaže Tropski bar.

Na Borskom jezeru je moguće iznajmiti bicikl i obići jezero stazama izgrađenim duž cele obale, a uz to proći kroz različite vrste šuma i pašnjaka na kojima ćete moći da napravite sjajne fotke za društvene mreže.

Dolazak na Borsko jezero

Od Beograda do Borskog jezera automobilom se putuje između 3 i 4 sata, zavisno od toga kojim putem dolazite, autoputem ili putem koji vodi preko Crnog vrha. Ukoliko se odlučite za dolazak na Borsko jezero, važno je da upoznate i naše savete i preporuke za putovanje.

Podeli sa prijateljima