fbpx

Borsko jezero – 5 polupansiona za 5.000 dinara – informacije za 2021.

I u 2021. godini boravak uz vaučere Vlade Srbije boravak na Borskom jezeru i uživanje u prirodi nikada nije bilo povoljnije! Iskoristite promo ponudu i rezervišite smeštaj u Vili “Vertigo city” po ceni od 5.300 dinara za 5 polupansiona.

Priroda, mir, osveženje i idealan odmor garantovani su ukoliko za letovanje ove godine odaberete destinaciju u istočnoj Srbiji – Borsko jezero. Utisak gostiju koji po prvi put dođu na Borsko jezero gotovo uvek je izvanredan, posebno imajući u vidu prirodu i okolinu jezera koja je stvorena za uživanje i aktivnosti na otvorenom. Zavisno od toga koliki vam je budžet za ovogodišnje letovanje, imamo nekoliko preporuka za vas.

Letovanje uz vaučere

Ukoliko posedujete ili imate mogućnost da letujete uz vaučere Ministarstva turizma, smeštaj za odmor na Borskom jezeru koštaće vas manje od 50 evra po osobi. Vili „Vertigo“ 5 polupansiona ovog leta možete rezervisati po ceni od 5.000 dinara uz vaučer za odmor u Srbiji. Cena važi za jednu osobu, a u ovoj vili možete birati između dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba. Na cenu od 5.000 dinara treba dodati još 50 dinara za boravišnu taksu po danu. Ukoliko ipak ne posedujete vaučere za odmor u Srbiji, cena paketa je 10.000 dinara za 5 polupansiona.

Vila „Vertigo“ nalazi se na samoj obali jezera, na Glavnoj plaži i ima idealnu poziciju. Poseduje parking, internet i restoran, a sobe su opremljene klima uređajima, TV opremom i većina je sa pogledom na jezero.

Proces dobijanja vaučera je prilično jednostavan i ne traje dugo. Sve što je potrebno za početak da uradite jeste da proverite da li imate mogućnost da dobijete vaučer i po kom osnovu, kao i da nakon toga rezervišete smeštaj. Sve detalje o dobijanju vaučera pročitajte ovde.

Letovanje bez vaučera

Ukoliko, ipak, na Borsko jezero želite da dođete, a ne posedujete vaučere za letovanje u Srbiji, imamo rešenje i za vas. Naša preporuka je jedan od omiljenih smeštaja za grupe i porodice jesu apartmani “Plaža”, koji su posebno popularni jer se nalaze na samoj obali jezera, na samoj plaži. Moderno opremljeni, sa odličnim pogledom, dostupni su jednosobni i dvosobni apartmani za od 3 do 6 osoba.

Cena za najam ovih apartmana kreće se od 3.600 dinara pa naviše, što je, u poređenju sa cenama drugih privatnih smeštajnih objekata na Borskom jezeru, među najnižim iznosima. Za detalje i onlajn rezervacije apartmana posetite ovu stranicu.

Važne informacije za boravak na Borskom jezeru

Bez obzira na to da li odmarate tokom vikenda ili odaberete duže letovanje, na Borskom jezeru i okolini vam neće biti dosadno. Idealno je to što stalno možete da „skoknete“ do plaže i osvežite se u jezeru čija je temperatura tokom leta oko 25 stepeni, što je taman za rashlađivanje tokom vrelih dana, kao i činjenica da je priroda oko jezera veoma očuvana i interesantna. Na Borskom jezeru je moguće iznajmiti bicikl i obići jezero stazama izgrađenim duž cele obale, a uz to proći kroz različite vrste šuma i pašnjaka na kojima ćete moći da napravite sjajne fotke za društvene mreže.

Takođe, na petnaestak minuta vožnje od Borskog jezera, nalaze se Bor, gde možete posetiti Stari površinski kopZoološki vrt, muzeje i slično, ali i planina Crni vrh, Lazarev kanjon, Lazareva pećina, Dubašnica i mnoge druge destinacije i prirodne lepote. Za beg iz grada i odmor u prirodi, idealno!

Koji god smeštaj odabrali, Borsko jezero će vas zasigurno oduševiti prirodnim okruženjem i mirom koji vlada tokom cele godine. Za sve dodatne informacije oko dolaska, rezervacije smeštaja i boravka na jezeru, gosti mogu poslati upite i pitanja putem sajta borskojezero.info Vidimo se!

Podeli sa prijateljima