fbpx

Borsko jezero – 5 polupansiona za 5.000 dinara

Boravak na Borskom jezeru uz vaučere Vlade Republike Srbije nikada nije bio jeftiniji! Iskoristite promo Vile Vertigo ponudu i rezervišite smeštaj po ceni od 5.000 dinara za 5 polupansiona.

Cene i informacije su izmenjene u skladu sa cenama hotela za 2021. godinu

Priroda, mir, osveženje i idealan odmor garantovani su ukoliko za letovanje ove godine odaberete destinaciju u istočnoj Srbiji – Borsko jezero. Utisak gostiju koji po prvi put dođu na Borsko jezero gotovo uvek je izvanredan, posebno imajući u vidu prirodu i okolinu jezera koja je stvorena za uživanje i aktivnosti na otvorenom. Zavisno od toga koliki vam je budžet za ovogodišnje letovanje, imamo nekoliko preporuka za vas.

Letovanje uz vaučere

Ukoliko posedujete ili imate mogućnost da letujete uz vaučere Ministarstva turizma, odmor na Borskom jezeru koštaće vas manje od 50 evra. U Vili „Vertigo“ 5 polupansiona ove godine možete rezervisati po ceni od 5.000 dinara uz vaučer za odmor u Srbiji. Cena važi za jednu osobu, a u ovoj vili možete birati između dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba. Detalje o procesu dobijanja vaučera, pronađite ovde. Cena od 5.000 dinara ne obuhvata boravišnu taksu koja iznosi 250 dinara za 5 dana boravka. Ukoliko ipak ne posedujete vaučere za odmor u Srbiji, cena je 10.250 dinara za 5 polupansiona u Vili Vertigo na Borskom jezeru.

Vila „Vertigo“ nalazi se na samoj obali jezera, na Glavnoj plaži i ima idealnu poziciju. Poseduje parking, internet i restoran, a sobe su opremljene klima uređajima, TV opremom i većina je sa pogledom na jezero. Ova vila idealna je za one koji na Borsko jezero dolaze radi odmora u prirodi, boravka na čistom vazduhu i uživanja u predelima oko samog jezera.

Letovanje bez vaučera

Ukoliko, ipak, na Borsko jezero želite da dođete, a ne posedujete vaučere za letovanje, imamo rešenje i za vas.

Nešto povoljnija varijanta ukoliko dolazite sa porodicom, prijateljima ili u paru, mogu biti Apartmani „Plaža“ koji se nalaze na dvadesetak metara od obale jezera, na samoj plaži. Moderno opremljeni, sa odličnim pogledom, dostupni su jednosobni i dvosobni apartmani za od 3 do 6 osoba.

Cena za najam ovih apartmana kreće se od 3.600 dinara pa naviše, što je, u poređenju sa cenama drugih privatnih smeštajnih objekata na Borskom jezeru, među najnižim iznosima. Za detalje i onlajn rezervacije apartmana posetite ovu stranicu.

Boravak na Borskom jezeru

Bez obzira na to da li odmarate tokom vikenda ili odaberete duže letovanje, na Borskom jezeru i okolini vam neće biti dosadno. Idealno je to što stalno možete da „skoknete“ do plaže i osvežite se u jezeru čija je temperatura tokom leta oko 25 stepeni, što je taman za rashlađivanje tokom vrelih dana, kao i činjenica da je priroda oko jezera veoma očuvana i interesantna. Na Borskom jezeru je moguće iznajmiti bicikl i obići jezero stazama izgrađenim duž cele obale, a uz to proći kroz različite vrste šuma i pašnjaka na kojima ćete moći da napravite sjajne fotke za društvene mreže.

Takođe, na petnaestak minuta vožnje od Borskog jezera, nalaze se Bor, gde možete posetiti Stari površinski kop, Zoološki vrt, muzeje, ali i planina Crni vrh, Lazarev kanjon, Lazareva pećina, Dubašnica i mnoge druge destinacije i prirodne lepote. Za beg iz grada i odmor u prirodi, idealno!

Koji god smeštaj odabrali, Borsko jezero će vas zasigurno oduševiti prirodnim okruženjem i mirom koji vlada tokom cele godine. Za sve dodatne informacije oko dolaska, rezervacije smeštaja i boravka na jezeru, gosti mogu poslati upite i pitanja putem sajta borskojezero.info. Vidimo se!

Podeli sa prijateljima