Apartmani Plaža - Borsko jezero

Apartmani Plaža

Apartmani su na idealnoj lokaciji, opremljeni su svim neophodnim kućnim aparatima i tehnikom za kraći ili duži boravak. U ponudi su jednosobni i dvosobni apartmani.

Lokacija

Apartmani se nalaze na samoj obali, na 20 metara od plaže Tropski bar. U istom objektu se nalaze kafić i restoran brze hrane.

Privatni smeštaj

Parking za goste

WIFI internet

20 metara od plaže

Online rezervacije

Apartmani “Plaža” se nalaze na samoj obali Borskog jezera, na plaži Tropski bar. Objekat apartmana se nalazi na dvadesetak metara od jezera i izuzetno je pogodan za sve vrste turista, od porodicnih do mladih ljudi koji na Borsko jezero dolaze radi zabave i provoda. Apartmani su opremljeni svim neophodnim sadržajima i aparatima neophodnim za kraci ili duži boravak.

U prizemlju objekta nalazi se kafic “Plaža” kao i restoran brze hrane. Osim plaže Tropski bar gostima su na raspolaganju i brojne druge plaže na obali Borskog jezera koje se nalaze na oko 5 do 10 minuta pešaka od apartmana.

Tipovi apartmana

Jednosobni apartman

Apartman je opremljen sa dva ležaja, jednim bračnim i jednim krevetom za jednu osobu i prima najviše 3 odrasle osobe. Apartman ima kuhinju i kupatilo, klimu, TV i za goste je obezbedjen parking prostor.

Dvosobni apartman

Dvosobni apartman je opremljen sa dva ležaja za najviše 4 odrasle osobe, ima kuhinju i kupatilo, televizor i za goste je obezbeđen parking prostor. Jedan ležaj nalazi se u dnevnoj sobi, a drugi u spavaćoj sobi. Apartman je klimatizovan.

Fotografije apartmana

Okolina apartmana

U okolini Apartmana “Plaža” nalaze se tereni za odbojku i fudbal na pesku, plaža Tropski bar je na samo 20 metara od apartmana, dok se sportski kompleks sa otvorenim terenima za fudbal, odbojku, tenis i košarku nalazi na 200 metara od apartmana.

Najbliži veći restoran je restoran Hotela “Jezero”, a na 15 minuta pešaka se nalazi Etno restoran “Jezerce”, kao i nekoliko kafića na Glavnoj plaži.

Najbliža prodavnica udaljena je oko 1 kilometar.

Pošalji upit za smeštaj

Rezervacije bez provizije!