fbpx

Smeštaj na Borskom jezeru – cene i preporuke

Uz hotel “Jezero”, preporuke za smeštaj na Borskom jezeru zaslužuju i brojni apartmani i privatni smeštaj u okolini jezera koji su idealni ukoliko na odmor dolazite tokom prolećnih i letnjih meseci.

Prednosti boravka u okviru privatnog smeštaja su prvenstveno veća privatnost, mogućnost da samostalno pripremate obroke, ali i to što se većina objekata nalazi vrlo blizu plaža i popularnih lokacija u okolini jezera.

Apartmani Plaža

Apartmani “Plaža”

Ukoliko želite da budete smešteni na jednoj o plaža na jezeru, preporučujemo apartmane „Plaža“.

Apartmani, jednosobni i dvosobni, nalaze se na plaži Tropski bar i poseduju sve što će vam biti neophodno za duži ili kraći boravak između 2 i 6 osoba. U blizini objekta nalazi se parking za goste, kafić, restoran brze hrane, kao i tereni za odbojku i fudbal na pesku ispred samog apartmana i veći broj sportskih terena na oko 100 metara od objekta.

Apartmani “Plaža poslednjih godina jedan su od omiljenih izbora gostiju poslednjih godina, imajući u vidu to da su jedini apartmani koji se nalaze na samo dvadesetak metara od plaže.

Cena zakupa apartmana po danu kreće se od 3.600 do 4.800 dinara, zavisno od veličine, a preporučujemo da raspoloživost proverite slanjem upita za smeštaj.

Hotel Jezero na Borskom jezeru

Hotel “Jezero” na Borskom jezeru jedan je od najpoznatijih hotela ovog dela Srbije i zaslužuje svaku preporuku. U pitanju je jedan od prestižnijih hotela ovog dela Srbije koji u svojoj ponudi ima wellness i SPA centar, komplekst otvorenih i zatvorenih sportskih terena, niz zabavnih sadržaja poput kuglane, karaoke soba i sjajnog bara na poslednjem spratu hotela.

Hotel “Jezero” se nalazi na jednoj od najlepših lokacija na Borskom jezeru, na samoj obali, odakle se iz soba pruža neverovatan pogled na jezero i izvanredne prirodne predele u okolini.

Cene hotela kreću se od 2.750 po osobi u dvokrevetnoj sobi po danu, zavisno od toga koji vrstu usluge odaberete. Hotel je veći deo godine popunjen, što potvrđuje i njegov kvalitet, a preporučujemo da pošaljete upit za smeštaj i proverite raspoloživost kapaciteta hotela za period kada želite da uživate na Borskom jezeru.

Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks ce svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja.

Vila Ljubičić

Vila Ljubičić

Nešto dalje od samog jezera, na oko 250 metara od Glavne plaže, nalazi se Vila Ljubičić. Gostima su na raspolaganju dve sobe – jedna dvokrevetna i jedna trokrevetna uz korišćenje parking prostora i interneta. Takođe, u Vilu Ljubičić možete dovesti svoje kućne ljubimce, a ukoliko želite što više boravka u prirodi, u blizini se nalaze staze za šetnju koje se kreću ka Crnovrškom zalivu i Dubašnici.

Vila Vertigo

Vila Vertigo se nalazi na samoj obali, odnosno na Glavnoj plaži, jednoj od popularnijih plaža na Borskom jezeru. Vila raspolaže sa ukupno 17 soba, od kojih je 12 sa pogledom na jezero, pogledom kakvim se ne može pohvaliti svaki smeštajni objekat na Borskom jezeru i u okolini. Radi potpunog užitka, sve sobe opremljene su klima uređajima, imaju sopstveno kupatilo, LCD televizor, a ceo objekat obezbeđen je besplatnim Wi-Fi Internetom.

Domaćinstvo Petrović u Boru

Imajući u vidu ogromno interesovanje za smeštaj na Borskom jezeru i kapacitete koji su nedeljama ili mesecima unapred popunjeni, preporučujemo i proveru raspoloživosti smeštaja u Domaćinstvu Petrović u Boru. Kuća se nalazi u mirnom delu grada, na 20 minuta vožnje do Borskog jezera i opremljena je svim neophodnim uređajima i kuhinjskim aparatima.

Kuća Petrović ima 2 spavaće sobe za maksimalno 6 odraslih osoba. Cena smeštaja je 1000 dinara po osobi po danu.

Za koji god od preporučenih smeštaja da se odlučite, nećete pogrešiti, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete nas kontaktirati na mejl kontakt@borskojezero.info ili pogledati detalje o smeštaju na Borskom jezeru na našem sajtu.

Podeli sa prijateljima