Privatni smeštaj na Borskom jezeru – cene i preporuke

Smeštaj u vikendicama i vilama na Borskom jezeru idealan je ukoliko na odmor dolazite tokom prolećnih i letnjih meseci. Prednosti boravka u okviru privatnog smeštaja su prvenstveno veća privatnost, mogućnost da samostalno pripremate obroke, ali i to što se većina objekata nalazi vrlo blizu plaža i popularnih lokacija u okolini jezera.

Apartmani Plaža

Apartmani “Plaža”

Ukoliko želite da budete smešteni na jednoj o plaža na jezeru, preporučujemo apartmane „Plaža“. Dva apartmana, jedan jednosoban i jedan dvosoban nalaze se na plaži Tropski bar i poseduju sve što će vam biti neophodno za duži ili kraći boravak između 2 i 6 osoba. U blizini objekta nalazi se parking za goste, kafić, restoran brze hrane, kao i tereni za odbojku i fudbal na pesku ispred samog apartmana i veći broj sportskih terena na oko 100 metara od objekta.


PROMO LETO 2020: 20% popusta na zakup apartmana Plaža

Cena sa popustom već od 3.600 dinara po danu. Klikni ovde za više informacija.


Vila Ljubičić

Vila Ljubičić

Nešto dalje od samog jezera, na oko 250 metara od Glavne plaže, nalazi se Vila Ljubičić. Gostima su na raspolaganju dve sobe – jedna dvokrevetna i jedna trokrevetna uz korišćenje parking prostora i interneta. Takođe, u Vilu Ljubičić možete dovesti svoje kućne ljubimce, a ukoliko želite što više boravka u prirodi, u blizini se nalaze staze za šetnju koje se kreću ka Crnovrškom zalivu i Dubašnici.

Vila Lovac

Vila Lovac

Još jedna od popularnijih vila na Borskom jezeru je Vila Lovac. Objkat se nalazi na oko stotinak metara od glavnog puta Bor – Žagubica i na oko 200 metara od Glavne plaže. Gostima je na raspolaganju i kompletno opremljena kuhinja, a smeštaj je omogućen u toku letnje sezone od juna do septembra. Ukoliko se ipak opredelite da što manje vremena provedete u vili i želite obroke u restoranima, na oko 5 minuta pešaka nalazi se etno restoran „Jezerce“ i restoran hotela „Vertigo city“.

Hotel Jezero na Borskom jezeru

Ukoliko radije želite boravak u hotelskom smeštaju, naša topla preporuka je Hotel “Jezero” – hotel koji se nalazi na samoj obali jezera, ima wellness i SPA centar, kompleks otvorenih i zatvorenih sportskih terena i različite tipove soba i apartmana u ponudi.

Cene hotela, detalje i fotografije možete pogledati na ovoj stranici.

Leave a Reply