Klub RTB

Brestovacka banja bb, 19210, Brestovacka banja, Bor, Serbia Prikaži na mapi Phone: 030/477-008 Fax: 030/477-008

Brestovacka banja sa svojih 10 izvora termalnih voda, autenticnim gradjevinama iz 19. veka i Klubom RTB, modernim restoranom koji je, kao što mu ime kaže, u vlasništvu borske kompanije, predstavlja idealno mesto za odmor. Klub RTB nalazi se na najlepšem mestu u Brestovackoji banji, na nadmorskoji visini 385 metara i od Bora je udaljen devet kilometra. Ovaj smeštajno-ugostiteljski objekat kompletno je renoviran u protekle dve godine, pa danas predstavlja jedan od najluksuznijih opremljenih objekata ove vrste u istocnoji Srbiji.

Klub RTB se nalazi u Brestovackoj banji, na oko desetak kilometara od Borskog jezera.

  • 1Izbor sobe
  • 2Vaši podaci
  • 3Potvrda rezervacije
Smeštaj u ovom objektu trenutno nije moguće rezervisati onlajn. Pošaljite upit ili nas kontaktirajte za više informacija.

Opis smeštaja

Opis objekta
Klub RTB Ima 12 luksuznih i 18 standardnih soba (tri su apartmani), cetiri banket sale, izdvojeni deo za sastanke kapaciteta 30 mesta (sa internet konekcijom, TV salom sa satelitskim programom i kucnim bioskopom, projektorom i platnom). Zato je Klub RTB idealan i za organizovanje seminara i strucnih skupova. Sa sopstvenim parking prostorom, restoranom kapaciteta 250 mesta i letnjom terasom sa 100 mesta, predstavlja omiljeno mesto za sve vrste vecih svecanosti. Gastronomska ponuda Kluba je na najvišem nivou i krece se od tradicionalne do internacionalne kuhinje.
Aktivnosti
Dodatne usluge
RTB klub ima izdvojenu salu za sastanke kapaciteta 30 mesta (sa internet konekcijom, projektorom i platnom), pa je idealan i za organizaciju seminara i strucnih skupova manjeg obima.
Internet
Da
Parking
Da

Pravila

Dolazak
14:00
Odlazak
12:00
Kućni ljubimci
Ne
Mogućnost plaćanja platnim karticama
Da

Podržite sajt

Sajt borskojezero.info delo je grupe mladih entuzijasta iz Bora i nije komercijalnog karaktera. Otvoreni smo za nove saradnike, ideje i predloge. Podržite nas.

Borsko jezero bb

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.