Apartmani Plaža - Privatni smeštaj na Borskom jezeru

Smeštaj u privatnom smeštaju na Borskom jezeru idealan je ukoliko želite mir, slobodu, privatnost i mogućnost da budete smešteni na samo par minuta od same obale jezera. Apartmani Plaža, moderno opremljeni i novoizgrađeni, jedan su od retkih smeštajnih objekata na Borskom jezeru koji se nalazi na samoj plaži, na dvadesetak metara od obale jezera.

Na plaži Tropski bar, jednoj od plaža na Borskom jezeru koja je popularna među mladima zbog zabave, sadržaja i muzike, nalaze se novi apartmani Plaža - trokrevetni i četvorokrevetni apartmani pogodni za sve vrste turista. U blizini apartmana nalazi se kafić Plaža, mesto koje je već godinama poznato po dobroj zabavi i tokom dana i tokom večeri, ali i restoran brze hrane.

Osim sadržaja na vodi i plaže koja je udaljena samo nekoliko metara od apartmana Plaža, gostima su na raspolaganju i sportski tereni na samo nekoliko stotina metara od apartmana (fudbal, košarka, tenis, odbojka), a ispred samih apartmana nalaze se dva terena za odbojku i fudbal na pesku. Takođe, u obližnjem hotelu "Jezero" je moguće iznajmiti bicikl kojim gosti mogu obići celo jezero zahvaljujući uređenim stazama oko jezera. Staze prolaze kroz različite predele, četinarske i listopadne šume i pašnjake, pa je za ljubitelje prirode ovo veoma zanimljivo iskustvo.

Apartmani Plaža opremljeni su svim neophodnim sadržajima i uređajima koji će vam biti potrebni tokom kraćeg ili dužeg boravka na Borskom jezeru. Apartmani su jednosobni i dvosobni, odnosno trokrevetni i četvorokrevetni i mogu da prime 3 do 5 odraslih osoba. Takođe, opremljeni su kuhinjom, TV uređajima, kupatilom i drugim, a za goste je obezbeđen parking.

Jezerska voda tokom letnjih meseci idealna je za rashlađivanje i brčkanje, a spada među najčistije vode u Srbiji.

Cene smeštaja


LETNJA PROMO PONUDA: 20% popusta na zakup apartmana

Cene smeštaja u apartmanima Plaža sa letnjim popustom kreću se od 3.600 do 4.800 dinara, zavisno od toga koji apartman birate. Niža cena (3.600 dinara) odnosi se na trokrevetni apartman, a viša (4.800 dinara) na četvorokrevetni, dvosobni apartman po danu.


Rezervacije i upite za smeštaj možete poslati putem forme koja se nalazi ovde.

 

Podržite sajt

Sajt borskojezero.info delo je grupe mladih entuzijasta iz Bora i nije komercijalnog karaktera. Otvoreni smo za nove saradnike, ideje i predloge. Podržite nas.

Borsko jezero bb

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.