Hotel Jezero na Borskom jezeru

Hotel "Jezero" na Borskom jezeru jedan je od najreprezentativnijih hotelskih objeka istočne Srbije i raspolaže sa 111 speštajnih jedinica kapactiteta do 250 gostiju. Hotel karakteriše visok kvalitet usluge, odlična lokacija na Borskom jezeru ali i okruženost prirodom kojom gotovo svi posetioci budu oduševljeni.

Hotel ispunjava sve evropske standarde za hotel sa četiri zvezdice i prostire se na više od 12.700 metara kvadratnih. Nalazi se na samoj obali Borskog jezera, 17 kilometara od Bora, a 250 od Beograda. Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja.


Sobe hotela

Hotel raspolaže sa 111 smeštajnih jedinica kapaciteta do 250 gostiju, raspoređenih u standardne jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe, 5 porodičnih soba, 3 studija, 6 apartmana i 1 lux apartman.

Sve sobe imaju kupatilo, terasu, klima uređaje, opremljene su modernim nameštajem, poseduju mini bar, sef, LCD TV i telefon. U okviru hotelskog smeštaja, šest soba je opremljeno za lica sa posebnim potrebama.


Sadržaji hotela

Osim noćenja sa doručkom i pansionskim uslugama, hotel nudi dodatne sadržaje u posebno opremljenim prostorima.

Hotel "Jezero" opremljen je tako da na Borskom jezeru možete uživati i tokom toplih ali i hladnih meseci, pre svega zahvaljujući velikom broju sadržaja koji će vam pomoći da upotpunite svoje vreme, uživate i opustite se. Za one koji su ljubitelji sporta, u hotelu se nalazi fitnes centar sa nizom sprava za vežbanje, nekoliko sala za male sportove poput basketa, pikada, odbojke ili malog fudbala, a u hotelu takođe postoje i stolovi za stoni tenis. Za obilazak prirode i rekreaciju, u hotelu možete iznajmiti bicikl.

Za goste koji žele visok nivo opuštanja hotel nudi sadržaje poput spa centra sa saunama, bazenom i đakuzijem, ali i dodatne sadržaje: masaže, slanu sobu i drugo.

Od drugih sadržaja hotela izdvajaju se i kuglana, bar, stolovi za bilijar i Snooker, sale za skvoš ali i paintball.

Još jedna od prednosti hotela "Jezero" jeste i mogućnost da organizovano gosti posete destinacije i atrakcije u okolini, poput Zoološkog vrta u Boru, Brestovačke banje, Crnog vrha ili Zlotskih pećina. Porodice koje na putovanje dolaze sa decom mogu da računaju na animatore i igraonice za decu što će boravak učiniti znatno rasterećenijim i prijatnijim.


Kongresni turizam

Osim sadržaja hotela i visokog kvaliteta usloga, hotel "Jezero" izuzetno je pogodan i popularan za održavanje konferencija i seminara. Za potrebe događaja sa većim brojem ljudi, na raspolaganju su dve manje sale, banket sala i a la carte restoran i pansionski restoran. Dve manje sale mogu da prime od 30 do 40 osoba, zavisno od postavke, banket sala od 60 do 150 osoba, dok a la carte i pansionski restoran zavisno od rasporeda mogu da prime i do 450 ljudi. Cena iznajmljivanja sala kreće se od 6.000 dinara pa naviše.

Pošaljite upit za smeštaj ovde.

Ukoliko želite da posetite Borsko jezero i potrebne su vam informacije o dolasku, budite slobodni da nam pošaljete poruku, a ukoliko planirate dolazak i potreban vam je smeštaj, pošaljite nam upit i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku!


Kako doći do Borskog jezera?

Vazdušnom linijom Beograd i Borsko jezero udaljeni su 145 kilometara. Ipak, razdaljina putem je 197 ili 247 kilometara, u zavisnosti od toga koji put odaberete. Dužina puta zavisi od uslova vožnje, ali je automobilom potrebno između 3 i 4 sata za dolazak od Beograda na Borsko jezero. Detalje i savete o dolasku, pročitajte ovde.


Leto na Borskom jezeru

Na obali Borskog jezera izgrađene su četiri veće plaže i veliki broj manjih. Najposećenije su Glavna plaža, Tropski bar, Savača i plaža u Kampu. Najinteresantniji sadržaji na vodi uglavnom se mogu naći na Glavnoj plaži, dok plažu Tropski bar najčešće posećuju turisti mlađih generacija. Kupači na Glavnoj plaži su u toku cele sezone pod nadzorom spasilaca.

Gostima koji vole šetnju ili vožnju bicikala na raspolaganju su uređene staze izgrađene oko celog jezera. Staze polaze od Savače, prolaze pored plaže Tropski bar, hotela „Jezero“, Glavne plaže, hotela „Metalurg“, auto kampa, Crnovrški zaliv, različite četinarske i listopadne šume, pašnjake i livade i završavaju se kod brane na Borskom jezeru. Staze se nalaze u blizini trase nekadašnje Crnovrške pruge kojom se može stići do Bora.


Čitajte još

Letovanje na Borskom jezeru - kako do vaučera?

Borsko jezero – 5 polupansiona za 5.300 dinara
Borsko jezero na mapi
Privatni smeštaj na Borskom jezeru – cene i preporuke
Borsko jezero - hoteli i važne informacije za odmor

Podržite sajt

Sajt borskojezero.info delo je grupe mladih entuzijasta iz Bora i nije komercijalnog karaktera. Otvoreni smo za nove saradnike, ideje i predloge. Podržite nas.

Borsko jezero bb

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.