Sreda, 12 Jul 2017 00:00

Lost & found festival: Tri dana ludog provoda nadomak Bora

Nakon uspešne realizacije prvog “pilot” festivala, organizacija Wave nastavlja sa radom i priprema drugo izdanje "Lost & Found“ festivala, koji će biti održan 21. i 22. jula na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji nadomak Bora. Ovogodišnji festival nosiće podnaslov “The Way Back”, gde će tema festivala biti povratak fundamentalnim stvarima - prirodi.

Prvog dana festivala nastupaće Stereo banana, Hornsman Coyote, Minilinija, dok će drugi dan obeležiti nastupi MKDSL, Andrew Mellera, Ilije Đokovića i DRNDY, kao i nastup di džejeva Che b2b Djole Djodjo. Kompletan program možete pogledati ovde.

“Ulažemo napore da čitavu priču podignemo na viši nivo, tako da će glavni događaj u Brestovačkoj banji ove godine trajati dva dana, a za treći dan smo pripremili i specijalan after party "Kad je bal nek je minimal" na plaži kod hotela “Jezero”. Pored toga, festival dobija i novi “Zion” stejdž na kome ćete imati prilike da uživate u reggae i dub zvucima i premijerno poslušate našeg specijalnog gosta sa Jamajke”, kažu u organizaciji Wave.

Festival će ugostiti brojne muzičare i umetnike iz zemlje i regiona, pa će posetioci imati priliku da uživaju u autentičnom muzičkom programu i mural kulturi koja je sastavni deo ove manifestacije. Kao i na prvom izdanju, posetioci mogu da očekuju sve mere bezbednosti i standarde festivala, kao što su prodaja hrane i pića, dežurna hitna pomoć, dežurna vatrogasna jedinica, toaleti, tehnička voda i slično.

 

Podržite sajt

Sajt borskojezero.info delo je grupe mladih entuzijasta iz Bora i nije komercijalnog karaktera. Otvoreni smo za nove saradnike, ideje i predloge. Podržite nas.

Borsko jezero bb

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.