Sreda, 21 Jun 2017 00:00

Počela letnja sezona u kampu na Borskom jezeru

Letnja turistička sezona u kampu na Borskom jezeru je počela i prema rečima Miroslava Spaskovskog, predsednika Kamping karavaning kluba "Borsko jezero", sve pripreme su završene, a od ove sezone posetioci kampa i oni koji su stalno stacionirani u njemu imaće i mogućnost povezivanja na bežični internet, jer je signalom pokriven ceo kamp.

Finansijski problemi koji su bili aktuelni pre više od godinu dana su rešeni, dugovanja su izmirena, a do naredne turističke sezone u planu je i uređenje dečijeg igrališta i plaže sa suncobranima, klupama, vodenom trambolinom i toboganom.

Jedan od najvećih problema je loša saradnja sa lokalnom samoupravom, od koje je traženo da reši problem sa delom zemljišta na kome je kamp, pomoć u uređenju dela za goste i asfaltiranje dela staza u kampu čime bi se dobila i protivpožarna barijera, ali na tom polju ništa nije urađeno, kaže Miroslav Spaskovski.

Radio televizija Bor

 

Podržite sajt

Sajt borskojezero.info delo je grupe mladih entuzijasta iz Bora i nije komercijalnog karaktera. Otvoreni smo za nove saradnike, ideje i predloge. Podržite nas.

Borsko jezero bb

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.